Haarzuylens verkoopt startbewijzen Bedrijvenloop “De Halve van De Haar”

Rotary Haarzuylens verkoopt startbewijzen voor de bedrijvenloop “De Halve van De Haar” voor het goede doel: Sport & Skills Wilhelmina Kinder Ziekenhuis.

De Halve van De Haar
Op maandag 28 maart 2016 (Tweede Paasdag) zal het startschot worden gegeven voor de start van Kasteelloop De Halve van De Haar 2016. Deze loop is sportief evenement door de omgeving van Kasteel De Haar. Voor alle afstanden (halve marathon van 21,5 km, kwart marathon van 10,5 km, een achtste marathon van 5,25 km en de jeugdmarathon van 1 of 2 km) zijn afwisselende parcours samengesteld. De start is in het Kasteelpark en alle deelnemers finishen op de Brink in Haarzuilens.

De startbewijzen worden per set van 10 stuks aangeboden en kosten €500,-. Per team kunnen 10 personen meelopen. per persoon kan de afstand zelf bepaald worden.

Startbewijzen zijn te bestellen via Cindy van Kats-van Arkel: cindyvankats@ziggo.nl of 06-51491089. Of via uw contactpersoon van Rotary Haarzuylens.

Meer informatie, zie de website van De Haar.

Sport & Skills
Kindersportcentrum Sport & Skills richt zich op zieke kinderen. Sport & Skills bestaat uit educatieve programma’s die kinderen voorbereiden om te sporten in hun thuissituatie. Voor kinderen die ziek zijn of ziek zijn geweest is de stap naar de sportvereniging soms te groot. Deze kinderen krijgen training om hun mentale weerbaarheid te vergroten en zo toch de stap naar de sportvereniging te kunnen maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.