Extra avond Dance Classics met Ben Liebrand op 12 februari

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten voor de reeds uitverkochte Dance Classics met Ben Liebrand op zaterdag 13 februari, organiseert Azotod op vrijdag 12 februari een extra Dance Classics met Ben Liebrand. Ben Liebrand wil zijn fans niet teleurstellen en was dan ook zonder enige terughoudendheid bereid zijn vlucht naar Nederland te vervroegen om zodoende niet op 1 avond maar op 2 avonden de pannen van het Azotod dak te draaien.

The love edition – 18+Azotod dance classics Ben Liebrand
Vorig jaar ruim voor aanvang uitverkocht, dus tijd voor een succesvolle herhaling. Disco Dance Classics met Ben Liebrand. En deze keer met een romantisch tintje!

Ben Liebrand: daar keken we elke week naar uit toch, op Radio Veronica? De Minimix, In The Mix, The Grand Mix: welke mix dan ook, stil blijven zitten ging niet. En nog steeds niet, want elke zaterdag is er een mix van Ben Liebrand op de radio. Zonder geneuzel van radio-dj’s er tussendoor. En dat gaat hij deze avond nou ook bij ons doen! Dus poets je dansschoenen maar weer op, en stuif de dansvloer op!Β Meer informatie: www.azotod.nl

12 gedachten over “Extra avond Dance Classics met Ben Liebrand op 12 februari”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.