Gespreksgroep Stiefmoeders start 21 januari

Één op de vijf gezinnen heeft een stiefmoeder en die rol is niet altijd even makkelijk. Stichting Nieuw Gezin start 21 januari 2016 een gespreksgroep in Vleuten-De Meern/Leidsche Rijn met een reeks van vier bijeenkomsten.

De gespreksgroep komt tegemoet aan de behoefte van stiefmoeders om ervaringen uit te wisselen. Want als je partner al kinderen heeft, is het bouwen aan een nieuw gezin een hele uitdaging. De groep komt vier avonden bij elkaar. Je kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen met andere stiefmoeders. De groepen zijn alleen toegankelijk voor stiefmoeders, dus niet voor partners. Zo kun je in een vertrouwelijke sfeer ervaringen uitwisselen, advies vragen en (indien nodig) je hart luchten. een professionele coach die de groep begeleidt. Fauzia zal de groep begeleiden. Zij is ouderkindcoach en heeft ook een juridische achtergrond.

De data en tijdstip voor de groep:
Donderdag 21 januari
Donderdag 11 februari
Donderdag 3 maart
Donderdag 24 maart

Tijd: Elke keer starten we om 20.00 uur en eindigen we om 21.30 uur
Locatie: Duizendknooplaan 72, Vleuten-De Meern
Kosten: Voor de vier avonden € 50,-
Aantal deelnemers: Minimaal 3

3 gedachten over “Gespreksgroep Stiefmoeders start 21 januari”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.