Politie vlag

Auto gestolen! Ooggetuigen gezocht!

Dinsdag 12 januari is op de carpoolplaats naast het AC Restaurant in De Meern een bestelbusje gestolen. De eigenaar heeft rond 8:00 uur het busje op de parkeerplaats geparkeerd. Aan het eind van de avond meldt de eigenaar op Facebook dat de auto gestolen is.

gestolen busjeHet kenteken van de auto isĀ 3VBF47. Het bestelbusje is een zwarte VW en is herkenbaar aan de gouden belettering “seger schildersbedrijf”. Het busje had nog weinig brandstof, dus de eigenaar vermoed dat de dief in de buurt heeft moeten tanken.

Heb jij iets gezien op de dag zelf of heb jij het busje ergens zien staan? Laat het de eigenaar via de Facebook pagina weten of neem contact op met de redactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.