Benieuwd naar de algemene inrichting van het Dorpssplein in De Meern?

Het functioneel ontwerp van het nieuwe dorpsplein De Meern en de verblijfsplek aan de Leidsche Rijn is klaar. De algemene inrichting van het plein ligt nu vast. Straks is het plein rond de Marekerk een plek waar bewoners elkaar ontmoeten. Bewoners hebben meegeholpen aan het functioneel plan. Zij hebben input gegeven via een internetpeiling en tijdens een bewonersavond.

Bekijk het functioneel ontwerp voor Dorpsplein De Meern (pdf, 8 kB).

Planning
De Gemeente werkt nu het functioneel plan verder uit tot een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp presenteren ze tijdens een informatieavond in april. U kunt dan reageren op onder andere de gekozen materialen en beplanting. De gemeente verwerkt deze opmerkingen, als dat kan, in het definitieve ontwerp. In het najaar start de bouw van het nieuwe dorpsplein.

2 gedachten over “Benieuwd naar de algemene inrichting van het Dorpssplein in De Meern?”

  1. Leuk dit plan, maar wat gaan ze nou doen aan de overkant? Het braakliggend terrein waar nu nog de Koningsmarkt georganiseerd wordt? Daar hoor ik niks over. Hopelijk geen huizen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.