kasteel, De Haar, Haarzuilens

Royal Reesink nieuwe hoofdsponsor Kasteelloop De Halve van De Haar

Royal Reesink, een van de oudste handelshuizen van Nederland, is vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van de Kasteelloop De Halve van De Haar. Met de mooie bijdrage van de nieuwe hoofdsponsor kan Stichting De Halve van De Haar verder werken om de laagdrempelige en toegankelijke kasteelloop een vaste plek op de Nederlandse loopkalender te geven. Royal Reesink en de Stichting De Halve van De Haar hebben de intentie uitgesproken om op de langere termijn samen te werken.

Halve de Haar loop kasteelKasteelloop De Halve van De Haar is een halve marathon door het park en de tuinen van Kasteel de Haar Utrecht, door het schilderachtige dorpje Haarzuilens, over landerijen van Natuurmonumenten en door de oude dorpskern van Vleuten. Na een succesvolle editie in 2015, zal op 28 maart 2016 (Tweede Paasdag) het startsein worden gegeven voor de tweede editie van de recreatieve kasteelloop. Bij deze tweede editie is de start in het kasteelpark en de finish op de Brink in Haarzuilens. De Halve van De Haar biedt lopers een hardloopervaring in een unieke omgeving met als nieuw element in het parcours de Haarrijnse Plassen.

Met de financiële bijdrage van de nieuwe hoofdsponsor kan Stichting Halve van De Haar verder werken om de laagdrempelige en toegankelijke kasteelloop een vaste plek op de Nederlandse loopkalender te geven. De kasteelloop kent een gezellig en natuurlijk sportief karakter waaraan zowel ervaren als onervaren lopers kunnen deelnemen.

Een sportief signaal
Royal Reesink geeft door sponsoring en actieve deelname aan dit evenement een signaal aan haar medewerkers dat hardlopen, op welk niveau dan ook, een gezonde levensstijl bevordert. Royal Reesink wil met de sponsoring van het sportieve loopevenement haar medewerkers een sportieve uitdaging bieden. Met een gedegen voorbereiding in de vorm van trainingsschema’s en professionele clinics hoopt de directie zoveel mogelijk werknemers, getraind en ongetraind, te motiveren om deel te nemen aan deze loop en om in 2016 meer te gaan bewegen.

Royal Reesink
Royal Reesink focust op twee segmenten: Reesink Equipment en Reesink Industries. In totaal werken er ruim 1250 medewerkers bij het bedrijf, verdeeld over diverse bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Turkije en Kazachstan. In Reesink Equipment zijn diverse bedrijven actief als distributeur van diverse A-merken en/of voeren sterke concepten voor de land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling, grond-, weg- en waterbouw. In Reesink Industries zijn bedrijven actief als distributeur van (bewerkt) staal, persoonlijke beschermingsmiddelen en hydraulische componenten/ systemen.

Meer informatie
Er worden diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners. Meer informatie over het programma, de verschillende lopen en de inschrijvingsmogelijkheden zijn te vinden via www.dehalvevandehaar.nl.

De Halve van De Haar is een gezamenlijk initiatief van:
Kermis Oranjevereniging Haarzuilens, Athletic Events en Stichting Kasteel de Haar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.