Vreedzame trainingen in de wijk

Momenteel worden diverse medewerkers van kinderopvangorganisaties getraind in Vleuterweide. De organisaties zijn vreedzaam getraind maar ook het nieuwe personeel ​zal het vreedzame werken dmv een training ​leren.

De trainingen bestaan uit drie bijeenkomsten en worden gegeven in de Weide Wereld. Informatie over de trainingen vindt u hier: Informatieovertrainingvreedzaam.

​Bent u geïnteresseerd als organisatie/inititiatief om ​aan te sluiten bij de Vreedzame Wijk? Vindt u een positief sociaal klimaat en vreedzame conflicthantering belangrijk? Wilt hiermee bruggen bouwen naar volwassen bewoners, kinderen, jeugd andere organisaties in de wijk en de sociale samenhang mede vergroten? Mailt u dan voor info naar: sandrawillemsen@welzaamutrecht.nl of asterblaauboer@welzaamutrecht.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.