Warm onthaal vluchtelingen in Torenpleinkerk

De Torenpleinkerk in Vleuten heeft afgelopen zondag een groep van ongeveer 30 vluchtelingen uit de noodopvang in Kanaleneiland, en elders uit de regio, te gast gehad. De ontmoetingen van de vluchtelingen afkomstig uit Syrië, Iran en Afghanistan met de mensen van de kerk verliepen in een goede sfeer.

Er werd muziek gemaakt, het orgel werd van dichtbij bekeken en ook andere instrumenten werden bespeeld. Er werd veel gezongen en gedanst met elkaar. Met behulp van smartphones en tolken was het mogelijk om te communiceren. Door gemeenteleden was er veel lekkers gebakken en dat zorgde voor een warm welkom.


Advertentie:

1 reactie op “Warm onthaal vluchtelingen in Torenpleinkerk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *