Inbreker kruidvat blijkt ingesloten kat

De politieagenten stonden vreemd te kijken toen zij op een inbraakalarm afgingen bij het Kruidvat aan het Mereveldplein in De Meern. In plaats van een inbreker troffen de agenten een kat aan. Hij zat voor de deur en wilde graag naar buiten.

De filiaalmanager vertelde de politie dat de kat wel vaker naar binnen loopt en dat hij regelmatig naar buiten wordt gezet. Maar dit keer was hij was hij waarschijnlijk onopgemerkt gebleven en op een plekje gaan slapen. Eenmaal wakker ging het beest door de winkel lopen, waardoor op verschillende plekken de alarmbellen afgingen.Het beest werd al snel uit de winkel bevrijd en maakte zich uit de voeten. Van wie de kat is is onduidelijk, aldus wijkagent Jan-Michiel Quak van de politie Vleuten-De Meern.Kat

15 gedachten over “Inbreker kruidvat blijkt ingesloten kat”

  1. Monique Doornekamp

    De katten wonen achter het winkelcentrum, nl bij ONS in de Rosweydelaan. Aangezien ze steeds eten krijgen op het plein, blijven ze daar zwerven. En dan kan het gebeuren dat er één opgesloten word in het kruitvat. Excuses voor degene die zijn bed uit moest

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven