Veel talent bij leerlingenconcert Vocal Arts Academy

Afgelopen zondag vond het vijfde leerlingenconcert van de Vocal Arts Academy plaats in de Azotod in De Meern. Leerlingen van alle leeftijden konden op het podium laten zien waar zij de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt. Een mooie mix van covers en eigen liedjes maakte het programma aangenaam en verrassend en menig leerling steeg boven zichzelf uit. Niet alleen de solisten kregen deze avond een podium, ook de twee kersverse koren traden voor het eerst met een live band op in deze samenstelling.

Robin Buijs (klein) vocal arts academyDe oprichters van de Vocal Arts Academy, Siebe Palmen en Desirée Coumans, zijn enorm trots op hun leerlingen. ”Ik vind het ontzettend gaaf dat we dit in 2,5 jaar tijd op deze manier hebben kunnen opzetten en verbaas me iedere keer weer over het hoge niveau van de zangers en zangeressen.”, aldus Siebe.

De Vocal Arts Academy is een moderne zangschool in Leidsche Rijn voor jong en oud. De lessen worden gegeven in trajecten van 20 weken en aan het eind van een traject mogen leerlingen een nummer opnemen in de studio en meedoen aan het leerlingenconcert. De nieuwe lessenreeks start in de week van 8 februari. Binnenkort zal de zangschool ook starten met een koor voor jongeren (leeftijd 12 – 17 jaar), waarvoor je je nog kunt aanmelden op www.vocalartsacademy.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven