Vergadering van Wijkraad Leidsche Rijn op het dak van CineMec

De wijkraad van Leidsche Rijn heeft een unieke locatie uitgekozen voor de volgende vergadering. Op woensdag 27 januari kan iedereen aanschuiven in de nieuwe bioscoop in Leidsche Rijn. De aanvang is 20.00 uur, maar er is een extraatje. Wie om 19.30 uur komt kan mee naar het dak van CineMec Sterrenkijker. Het dak biedt een spectaculair uitzicht over Leidsche Rijn en omgeving.

Thema


Advertentie:

De vergadering van de wijkraad heeft als thema Nieuwe Ontwikkelingen. Een van de onderwerpen is speelgelegenheden voor kinderen en jongeren. ‘Als voorbereiding hierop doen we een onderzoek naar de behoeften aan speelvoorzieningen voor kinderen en jongeren in diverse leeftijdsgroepen’, aldus een woordvoerder van de wijkraad. Op de site van de bewonersvertegenwoordiging kun je een vragenliijst invullen en de uikomsten worden gebruikt voor een advies aan het gemeentebestuur. ‘Heeft u zelf geen kinderen dan kunt u de vragen misschien invullen voor kleinkinderen of andere kinderen die regelmatig bij u verblijven en gebruikmaken van de speelgelegenheden. Ook als u in Leidsche Rijn professioneel met kinderen werkt kunt u de vragenlijst invullen. Jongeren kunnen de vragenlijst voor jongerenvoorzieningen ook zelf invullen. Als je aangeeft dat je jonger bent dan 20 jaar krijg je vanzelf de vragen voor jongeren’, aldus de wijkraad, die ook nog op zoek is naar versterking voor de diverse werkgroepen.

In principe mag iedereen die 16 jaar of ouder is en die in de wijk Leidsche Rijn (wijk 9 van de gemeente Utrecht) woont of werkt, lid worden van de wijkraad. De wijkraad mag maximaal 25 leden tellen, een aantal dat nog lang niet is bereikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.