18-jarige man mishandeld 8-jarig jongetje in Vleuterweide

23 januari 2016 12:38  Redactie  5 reacties

De politie doet onderzoek naar een mishandleing van een 8-jarige jongetje in Vleuterweide. De jongen werd zonder reden mishandeld op de IJzervarensingel.

Mishandeling IJzervarensingel
Plaats van mishandeling

Het voorval gebeurde rond 15:15 toen het jongetje van school naar huis tegenover het Amadeuslyceum een klap van de man op een fiets kreeg. Vervolgens stapte de verdachte van zijn fiets en schopte het jongetje meerdere malen. Op het moment dat de verdachte ook nog  eens de fiets van het jongetje probeerde te vernielen, probeerde het broertje van het 8-jarige jongetje het te verhinderen wat helaas niet heeft kunnen voorkomen dat ook nog eens de fiets werd vernield. De dader ging er vervolgens vandaar richting winkelcentrum Vleuterweide.

De politie is op zoek naar de verdachte en hoopt dat mensen iets van het voorval hebben gezien. Het gaat om een 18-jaruge getinte man met donker haar en een klein baardje. Vlak voor de mishandeling zou hij ook nog een meisje hebben uitgescholden.Advertenties:


5 reacties

  1. Die man is gestort als iemand dat dan met zijn 8 jarige zoontje had gedaan zou hij uit barsten van tranen

  2. Ik vind het echt erg voor dat jongetje en zijn ouders als dat mijn broertje was dan klaar zou ik gelijk als en bodikart bij hem blijven en als nog iemand hem dan wat aan wil doen dan gelijk deze👊 En dan loopt het zo met de gene af🤕


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website