Tijdelijk fietspad Laurierweg vanaf 25 januari opgeheven

Vanaf 25 januari is het tijdelijke fietspad op de Laurierweg, aan de kant van Hoge Weide, opgeheven. Fietsers tussen de Gele Brug en de Grauwaartsingel kunnen gebruik (blijven) maken van het fietspad dat door park Leeuwesteyn loopt.

2016-1-afsluiting-fietspad-laurierpad-kleinVeiligheid
Maandag 11 januari is de bouw van de eerste woningen aan de Laurierweg in Hoge Weide gestart. Om veiligheidsredenen wordt het fietspad aan die kant van de Laurierweg opgeheven. In de toekomst komen op deze plek parkeerplaatsen, bomen en een trottoir.

Woonstraat
De Laurierweg wordt een woonstraat met drempels en een maximale snelheid van 30 km per uur. Sinds de opening van de Stadsbaantunnel is deze maximale snelheid al ingesteld. De bussen rijden, tot de openstelling van de nieuwe busbaan door Leidsche Rijn Centrum medio 2017, over de Laurierweg.

Utrecht bouwt aan Leidsche Rijn waaronder definitieve fiets-, bus- en autoverbindingen voor alle weggebruikers tussen Leidsche Rijn en Utrecht-stad. Hierdoor kunt u straks een veilige en snellere route van en naar Leidsche Rijn nemen.

2 reacties op “Tijdelijk fietspad Laurierweg vanaf 25 januari opgeheven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.