Vrijdag 29 januari lampionnenoptocht in Harmelen

29 januari 2016 06:20  Redactie  Reageer

Vrijdagavond 29 januari 2016 organiseert de Oranjevereniging Harmelen weer de jaarlijkse lampionnenoptocht voor kinderen ter ere van de verjaardag van KH Prinses Beatrix. Er wordt om 18.45 uur in de Praatkuil voor de Ned. Hervormde Kerk verzameld. Om 19.00 uur zal de optocht starten. Kom met je zelf gemaakte lampion en win misschien een prijs!*

Er is voor iedere deelnemer (kind) een leuke verrassing. Na afloop is er voor iedereen warme chocomel met iets lekkers. Iedereen mag meelopen, vriendjes, vriendinnetjes, neven, nichten, opa, oma enz. Jij loopt toch ook gezellig mee? Rond 20:20 uur zal de optocht afgelopen zijn. Deelname is gratis.

Advertentie:

* Er zijn totaal drie (3) prijzen te verdelen voor de mooiste zelfgemaakte lampion, één voor een jongen, één voor een meisje en één poedelprijs. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Primera Kwakkenbos.

Meer informatie bekijk de website: http://www.ovharmelen.nl.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website