Gezocht: Beeldmateriaal van Castellum Hoge Woerd

31 januari 2016 11:13  Redactie  Reageer

De redactie is bezig met het maken van een filmpje over Castellum Hoge Woerd en is op zoek naar mooi beeldmateriaal wat wij mogen gebruiken. Wij zijn specifiek op zoek naar timelapses die tijdens de bouw gemaakt zijn maar ook ander materiaal zoals van de opening, opnames tijdens een optreden, workshop of van andere evenementen zijn zeer welkom. Heeft u mooie lucht of andere foto’s dan houden wij ons ook zeer aanbevolen.

Het filmpje wat wij aan het maken zijn zal maximaal twee รก drie minuten duren en zal met name gaan over de bouw en de organisaties die zich in Castellum Hoge Woerd bevinden.

Mocht u mooi beeldmateriaal hebben of weet u iemand die dat heeft laat het ons dan nu weten. Dit kan door een mailtje te sturen naar redactie@regioleidscherijn.nl of te bellen met de redactie tijdens kantooruren op nummer 030-8201275.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website