Getuigenoproep vechtpartij aan de Europaweg in Vleuten

1 februari 2016 06:10  Redactie  3 reacties

Op vrijdag 29 januari vond een vechtpartij plaats, waarbij een groep jongeren betrokken was. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 17.00 uur kwam een melding van een vechtpartij aan de Europaweg. Agenten gingen erheen en zagen een grote groep jongeren wegrennen. Een gedeelte rende richting het maximapark, anderen in de richting van winkelcentrum Vleuterweide. Omstanders vertelden dat een groep met elkaar slaags was geraakt naar aanleiding van een eerder conflict. Mogelijk was er afgesproken om te gaan vechten en zijn daar verschillende jongeren op afgekomen. De politie onderzoekt de zaak, waarbij meerdere getuigen worden ondervraagt. Inmiddels is bekend dat een aantal jongeren gewond zijn geraakt bij de vechtpartij.
Iets gezien?

Bent u getuige geweest van de vechtpartij of heeft u meer informatie die kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op met de politie in Utrecht via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.Advertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website