Paaseieren zoeken: paascommissie gezocht!

Al een aantal jaren wordt in het Máximapark een kleinschalige maar drukbezochte en altijd weer erg gezellige paasactiviteit georganiseerd door de Vrienden van het Máximapark. Eieren zoeken met de paashaas op eerste of tweede paasdag! Ook dit jaar is een commissie hiervoor nodig en wordt er dus gezocht naar een enthousiast team van ca 5 vrijwilligers die de organisatie op zich zou willen nemen. Er ligt een compleet draaiboek en het kost al met al niet veel tijd. Het moet alleen nog even georganiseerd worden.

Vind je het leuk om mee te helpen om dit jaar deze activiteit weer tot een succes te maken? Trommel je vrienden, buren of familie op en stuur een mailtje naar Hanneke Bos via info@maximapark.nu. Bij voldoende aanmeldingen kan het oom dit jaar weer doorgaan!


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *