Bewonersmiddag omtrent vissteiger Langerakbaan

Praat ook mee over het plan om een vissteiger aan te leggen rond de seniorenflats op de Langerakbaan. De gemeente Utrecht en initiatiefnemers organiseren hiervoor een bewonersmiddag. We hopen dat bewoners die vóór en tegen het plan zijn zo dichter bij elkaar komen zodat we samen een plan kunnen maken.

Bijdrage uit het Leefbaarheidsbudget
Een bewoner heeft een idee voor de aanleg van een vissteiger met picknicktafel en pad en heeft hiervoor een bijdrage gevraagd uit het Leefbaarheidsbudget en 28 handtekeningen opgehaald bij bewoners die het idee ondersteunen.

Locatie vissteiger Langerakbaan
Klik voor vergroting

Reacties van bewoners op het plan
De gemeente wilde graag weten wat alle 170 huishoudens van de seniorenflats vinden van dit plan, en stuurde een wijkbericht hierover in juli 2015. Op dit plan hebben 13 bewoners bezwaar gemaakt. Daarnaast heeft een bewoonster 35 handtekeningen opgehaald van bewoners die ook bezwaar maken tegen dit plan. Hun bezwaren bestaan vooral uit angst voor overlast (van jongeren), aantasting van het groen en te weinig mensen die gaan vissen. Van de bewoners die geen bezwaar maakten, nemen wij aan dat zij het plan steunen of er geen mening over hebben.

Contact
Kunt u niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst, maar wilt u wel graag een bijdrage leveren aan een gezamenlijk plan? Neem dan contact op met Miriam Hueber vòòr 8 februari via 030 – 286 00 00 of e-mail [email protected]. Ook als u meer wilt weten over het plan, kunt u contact opnemen met Miriam Hueber.

Praktische informatie over de bewonersmiddag
Voor wie: bewoners seniorenflats Langerakbaan 507 t/m 847
Datum: maandag 8 februari 2016
Tijd: 14.00 uur – 15.30 uur
Locatie: in het Seniorennest op de Langerakbaan
Gespreksleider: Sigrid van Vliet, Doenja Dienstverlening

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].