10.000ste bezoeker in Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd heeft op 30 augustus 2015 zijn deuren geopend. Bezoekers genieten vanaf dat moment van een breed aanbod van theater-, cabaret-, muziek-, en jeugdvoorstellingen. Op vrijdag 5 februari ontving Podium Hoge Woerd de 10.000ste bezoeker. Uit handen van directeur Harm Lambers en programmeur Marjan van Huijstee ontving de 10.000ste bezoeker, naast een grote bos bloemen, tien vrijkaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Podium Hoge Woerd maakt samen met Museum Hoge Woerd, Steede Hoge Woerd en CastellumCafé deel uit van Castellum Hoge Woerd.

10.000ste bezoeker podium Hoge Woerd
Klik voor vergroting

Feestelijke avond
Het publiek weet de weg naar Podium Hoge Woerd goed te vinden, vertelt directeur Harm Lambers: “Toen we begonnen met het gloednieuwe theater gingen we uit van zo’n 10.000 bezoekers in één seizoen. Dat we dit aantal nu al, na vijf maanden, hebben bereikt is een geweldig resultaat, zeker omdat het grootste deel van de bezoekers uit de directe omgeving komt. Minstens zo belangrijk zijn de enthousiaste reacties die we krijgen over het programma, onze gastvrijheid en de zaal.”

Na afloop van de uitverkochte voorstelling op vrijdagavond, Eraf met dat dak! van Kees Torn & Onno Innemee, werd de gelukkige bezoeker in de zaal bekend gemaakt. Anoek Roodenburg uit Leidsche Rijn werd in de zaal verrast met tien vrijkaarten die geldig zijn in het nieuwe theaterseizoen. ‘Ik ga nu veel vaker naar het theater,’ vertelt Anoek, die al verschillende keren Podium Hoge Woerd heeft bezocht. ‘We wonen in het Zand, gewoon de straat uit en dan ben je er.’ Voor het kiezen van de tien vrijkaarten kan Anoek terecht bij programmeur Marjan van Huijstee voor een persoonlijk theateradvies. De voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen worden in mei bekend gemaakt op de website van Podium Hoge Woerd.

Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd is een nieuw vlakke vloer theater in Leidsche Rijn en wordt geëxploiteerd door Theater Kikker. Bezoekers kunnen genieten van vele voorstellingen in een intieme en unieke zaal met 229 stoelen. Van de 10.000 bezoekers die tot nu toe Podium Hoge Woerd bezochten is 65% afkomstig uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Vanaf de opening in augustus waren er 79 voorstellingen te zien, waarvan 18 voorstellingen uitverkocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.