Politie zoekt getuigen aanrijding kind in Vleuten

8 februari 2016 23:15  Redactie  Reageer

Woensdag 3 februari rond 18.00 uur werd een 11-jarige jongen aangereden door een grijze bestelbus. Het slachtoffer liep daarbij een gebroken been op. De bestuurder van de bestelbus reed door na het ongeluk en liet de jongen kermend van de pijn achter. De politie zoekt getuigen.

Het ongeluk gebeurde toen het slachtoffer op de Hindersteinlaan linksaf de Odenveltlaan wilde inrijden, maar moest wachten voor een tegemoetkomende auto. De bestuurder van een bestelbus reed uit de Odenveltlaan de kruising op en raakte het been van de wachtende jongen. Het slachtoffer schreeuwde het uit van de pijn en werd door een man met een kinderwagen de stoep op geholpen. De grijze bestelbus reed achteruit en verliet direct de plaats van het ongeval.

De 11-jarige jongen wist met moeite thuis te komen. Na onderzoek bleek dat hij door het ongeluk zijn been had gebroken.

Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website