Animatie workshops voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Na een succesvolle coproductie bij de Kerststukjes, slaan Cultuur19 en Podium Hoge Woerd nu opnieuw de handen ineen tijdens de voorjaarsvakantie. Kom naar de Lente-Uitjes op 22, 26 en 27 februari bij Podium Hoge Woerd. Naast deze voorstellingen kunnen kinderen vanaf 3 jaar gratis meedoen aan een workshop animatie maken onder leiding van professioneel kunstenaar Anton Klein.

kinder workshop
Foto: Ageeth Hummeling

Klein heeft de workshop Aftellen! genoemd. De kinderen gaan nummers vormgeven en samen met hun zelfgemaakte nummer op de foto. Alle beelden worden vervolgens achter elkaar gezet en het eindresultaat is zichtbaar op de websites van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd. Anton Klein is Beroepskunstenaar-voor-de-klas en laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met kunst, cultuur en techniek. Hij organiseerde eerder de populaire cursussen Robots maken en Kunst & Vliegwerk in Brede School het Zand.


Advertentie:

De workshops zijn toegankelijk voor mensen die ook naar de Lente-Uitjes gaan. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Deelnemen aan de workshop kan vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling tot een uur na afloop van de voorstelling. De voorstellingen beginnen om 15.00 uur. Podium Hoge Woerd is gevestigd op Hoge Woerdplein 1, De Meern. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.podiumhogewoerd.nl.

1 reactie op “Animatie workshops voor kinderen in de voorjaarsvakantie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *