Heel Vinex Bakt

Bakken is hot! De schappen van de boekhandel liggen vol met de meest trendy bakboeken. Iedereen wil bakken na het populaire programma ‘Heel Holland Bakt.’ Op Valentijnsdag krijgt dit programma een lokale uitvoering: Heel Vinex Bakt, uiteraard in Leidsche Rijn.

Kom op 14 februari naar Blendut op winkelcentrum Terwijde.
Iedereen die bakken leuk vindt kan zich opgeven. Er is plek voor 20 inzendingen, dus reageer snel. Natuurlijk kan je ook taart komen proeven, en je stem als publieksjurylid meegeven. Er zijn drie categorie├źn: De mooiste taart, de lekkerste taart en het beste glutenvrij baksel. Proeven kan tussen 15.00 en 15.45 uur. Om 16.00 maakt de jury de prijswinnaars bekend.


Advertentie:

Naast het proeven en jureren, zijn er meerdere activiteiten om je een leuke Valentijnmiddag te bezorgen. Zo is zangeres Joanna Weston te gast, maakt fotografe Jeanine van Maris voor een kleine bijdrage een schitterend portret en kan iedereen zich laten masseren door Gerrit van Zijn in je lijf. Neem je kinderen mee, want zij kunnen de hele dag gratis cakejes versieren en een kleurplaat kleuren.

vinex bakt 2

Mee bakken? Stuur dan een mailtje naar nienke@blendut.nl. Geef dan meteen aan in welke categorie je mee wil doen. Deelname kost 5 euro per inzending. Voor de kinderbaksels is de prijs 2,50 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.