Informatieavond ontwikkeling Rijnvliet

Woensdag 17 februari a.s. is er een informatieavond over de ontwikkeling van de woonwijk Rijnvliet. Deze bijeenkomst is bedoeld om omwonenden te informeren over de stand van zaken in het planvormingstraject, de planning en het bouwrijp maken van Rijnvliet-zuid. De avond wordt gehouden in het Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1, vanaf 19.15 uur.

Ligging Rijnvliet
Woonwijk Rijnvliet heeft een directe aansluiting op de A2 en A12 en de HOV-baan zorgt voor een snelle busverbinding met Utrecht Centrum. De wijk grenst aan de noordkant aan de Rijksstraatweg en het landgoed Park Voorn met hun monumentale panden.
In Rijnvliet worden de aankomende jaren circa 1.000 woningen en een basisschool gebouwd. In 2012 is, na inspraak, het Stedenbouwkundig Plan Rijnvliet vastgesteld. Door onder meer de woningmarkt is de realisatie van het gebied in 2012 niet direct opgepakt. De planning voorziet in bouwrijp maken van het plandeel Rijnvliet-zuid (ten noorden van het sportpark) medio 2016. De start van de bouw van de eerste woningen is gepland voor de eerste helft van 2017.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau NegenTien.
Dit kan via telefoon 030 – 286 00 00 of e mail: informatiecentrum.leidscherijn@utrecht.nl.

1 gedachte over “Informatieavond ontwikkeling Rijnvliet”

  1. wim oostveen van ovast rijnvliet de ontwikkelaar van rijnvliet.de gemeente heeft in strijd met het contract rijnvliet stilgelegd.kijk maar naar het verslag van de commissie stad en ruimte 2012 d’66,vvd,pvda,groenlinks hebben met een smoes van de crisis ovast gesaboteerd en dit gebeurd nog steeds

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.