Hockey Club Rijnvliet presenteert nieuw clubtenue

Hockey Club Rijnvliet (HC Rijnvliet), de nieuwe hockeyclub op Sportpark Rijnvliet in Leidsche Rijn, heeft het nieuwe clubtenue gepresenteerd. Het tenue bestaat uit een limegroene shirt met een kobaltblauwe striping. De short en het rokje zijn kobaltblauw, net als de sokken. Deze hebben alleen weer een limegroene streep.

clubtenue HC RijnvlietHC Rijnvliet start vanaf 2016/2017 hockey in de officiele KNHB-competitie voor jeugd vanaf 5/6 jaar en senioren vanaf 18 jaar. Zij willen zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, dit betekent ook in de clubkleding.
Maarten Klein, bestuurslid HC Rijnvliet: ”Wij zijn een samenwerking aangegaan met Intersport Vleuten, gevestigd in Winkelcentrum Vleuterweide. Een sportzaak in de buurt, dicht bij de leden en met een goed assortiment.”
De samenwerking is onderdeel van een meerjarige sponsorovereenkomst met Intersport Vleuten. Naast de rol als kledingpartner gaat Intersport Vleuten de nieuwe hockeyclub ook voorzien van andere materialen, zoals goaltjes en trainingsbenodigdheden.

Webshop voor leden
In nauw overleg hebben HC Rijnvliet en Intersport Vleuten het topmerk Reece Australia geselecteerd als kledingmerk voor het nieuwe clubtenue. De kleding is in maart 2016 beschikbaar en uitsluitend te bestellen bij Intersport Vleuten en via de webshop.

Wil je meer weten over HC Rijnvliet, kijk dan op hun site.
Aanmelden als lid? Dat kan ook. Voor jongens vanaf 6 jaar is nog plek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].