Moestuinieren bij Steede Hoge Woerd voor Kids

Het kan niemand ontgaan zijn; de hype die vorig jaar begon, moestuinieren! Een hit onder zowel jong als oud. Nu de lente weer in zicht komt, gaan de groene vingers weer kriebelen. Naast cursussen moestuinieren voor volwassenen biedt Steede Hoge Woerd ook cursussen voor kinderen aan. Leuk om samen met je kind(eren) te doen of super gaaf voor de wat oudere kids om zelf een tuintje te onderhouden. Waar je als ouder natuurlijk ook weer de vruchten van plukt!

Bikkels, tuinieren na schooltijd
Deze cursus is voor kinderen van 7-12 jaar. Hier gaat je kind elke week met leeftijdsgenoten onder begeleiding van een deskundige aan de slag in zijn/haar eigen moestuintje. Het tuintje mag verder verzorgd worden binnen de openingstijden. De cursus start vanaf woensdag 15 april. Inschrijven kan via de website van Utrecht Natuurlijk.


Advertentie:

Vrijetijd kindertuin
Of lijkt het je leuk om samen met je kind- of kleinkind(eren) in een aan de slag te gaan? Dan biedt Steede Hoge Woerd hiervoor de mogelijkheid om vanaf 2 april een stuk grond van 8m2 te onderhouden. Een heel seizoen krijg je de sleutel van je eigen moestuin. Je bepaald helemaal zelf samen met je (klein)kind wat er gezaaid, geplant en geoogst wordt.
Tuingereedschap is aanwezig en vanaf 2 april kun je de sleutel van je tuintje in ontvangst nemen. Hier betaal je een borg van 20 euro voor. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kindertuinen beschikbaar. Kijk voor meer details en inschrijven op de website van Utrecht Natuurlijk.

1 reactie op “Moestuinieren bij Steede Hoge Woerd voor Kids”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.