Theaterproject ‘Hangplek voor ouderen’

14 februari 2016 09:12  Redactie  2 reacties

ArtOloco, Cultuur19 en DOENJA Dienstverlening starten met een bijzonder theaterproject voor senioren getiteld Hangplek voor Ouderen.

Gezocht!
De organisatie zoekt vitale ouderen (60+) die mee willen helpen in organisatie, interviewen, productie, publiciteit en acteren. Voor het project worden tientallen ouderen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern geïnterviewd. Van hun levensverhalen wordt een scenario geschreven voor een theaterfeuilleton in vijf delen. Elke aflevering heeft een ander thema, waardoor het leven van senioren op diverse manieren belicht wordt.

Hangouderen_lores

De voorstellingen komen tot stand door ouderen zoveel mogelijk en op allerlei vlakken te betrekken. Zo wordt de promotie door ouderen geregeld en zoeken we zelf geschikte locaties om de voorstelling te kunnen spelen. Ouderen kunnen zich opgeven als Acteur, voor de groep Publiciteit, Organisatie en helpen als Interviewer.
Artistiek leider Ton: “Vitaal is wat ons betreft zo vitaal als men zich voelt. Wie zich fit voelt, maar niet meer zo goed ter been is, is ook van harte welkom. Welk team je kiest is helemaal aan jou: je kan kiezen voor een uitdaging en iets wat je nog nooit gedaan hebt of voor iets waar je al ervaring in hebt maar nog niet in uitgeleerd bent.”

De repetities zijn op woensdagen  van 13.30 tot 16.30 uur, de andere teams zullen op andere momenten bijeenkomen. En meedoen kan gedurende de hele looptijd van het project (t/m dec 2016). Opgeven kan bij Ton Offerman 06-52406393, mail ton@artoloco.nl.

Data: iedere woensdag
Locatie: diversen o.a. De Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten)
Tijden: 13.30 – 16.30 uur
Deelname: gratis
Meedoen? Opgeven kan bij Ton Offerman 06-52406393, mail: ton@artoloco.nl.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website