Nieuwe ontmoeting en gezelschap voor 60plussers uit Vleuten-De Meern

Voor elkaar zet zich in voor 60 plussers in Vleuten – de Meern die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen of gezelschap en hierin zelf verandering willen aanbrengen.

“Deelnemers hebben vaker hun partner verloren of zijn bijvoorbeeld slecht ter been. Zij zijn op zoek naar een luisterend oor en een duwtje in de rug om hun leven zelf weer zo goed als mogelijk op te pakken.”

Samen met een vrijwilliger van Voor Elkaar zoekt de deelnemer welke vorm van gezelschap een waardevol contact zou kunnen opleveren. Daarbij is er ook aandacht voor wat de eigen rol van de deelnemer daarin kan zijn. De regie zal altijd bij de deelnemer blijven! Is duidelijk geworden wat de deelnemer wil, dan helpt Voor Elkaar mee hoe deze wens te realiseren. Bijvoorbeeld zoeken van een passende activiteit in de buurt of de deelnemer helpen met het opzetten van een eigen activiteit. Het doel van Voor Elkaar is dat de deelnemer uiteindelijk nieuw gezelschap ontmoet en daar blij mee is.

Zou Voor Elkaar ook voor u of voor een bekende van betekenis kunnen zijn?
Kom naar onze eerstvolgende informatiebijeenkomst op 9 maart van 15.00 tot 16.30 uur in Buurtcentrum De Pijler, Bovenpolder 80 in de Meern. We vertellen u wat het project inhoudt en maken graag kennis onder het genot van een hapje en een drankje!

Voor meer informatie of direct aanmelden voor Voor Elkaar kunt u ook bellen naar 030 – 677 31 31 (elke werkdag van 9.00 – 11.00 uur).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.