Aangehouden en meer duidelijkheid ivm vechtpartij aan de Europaweg

19 februari 2016 15:02  Redactie  Reageer

De politie heeft in verband met de vechtpartij op de Europaweg negen jongeren aangehouden.

Op 29 januari kwam er rond 17:00 een melding binnen van een vechtpartij aan de Europaweg. In verband met deze zaak heeft de politie in totaal negen jongeren in de leeftijd van 13 tot 16 jaar aangehouden. Zij worden verdacht bij de vechtpartij betrokken te zijn geweest. Van de 30 tot 40 personen die bij de vechtpartij aanwezig waren raakten meerdere personen gewond. Tegen de negen jongeren is proces-verbaal opgemaakt.

Onderzoek
Nadat er filmpjes van de vechtpartij op internet verschenen is de politie een onderzoek gestart wat afgelopen week resulteerde in de aanhoudingen. Inmiddels zijn de verdachten gehoord en uit hun verklaringen blijkt dat de vechtpartij gepland was.

Aanleiding
Aanleiding was een ruzie die grotendeels via sociale media uitgevochten werd en waarbij beide partijen medestanders optrommelden voor een gewelddadig treffen.

Lees ook:
Getuigenoproep vechtpartij aan de Europaweg in VleutenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website