Verkoop ‘snippergroen’ door gemeente

Meer dan 250 bewoners van de gemeente Utrecht huren nu een stukje ‘snippergroen’ van de gemeente. Dit is een stukje openbaar groen wat grenst aan hun tuin of huis. Zij hebben dit perceel nu te koop aangeboden gekregen. Het beleid van de verhuur van snippergroen is veranderd. Daarom wil de gemeente zoveel mogelijk verhuurde percelen verkopen.

Start in Vleuten de Meern
In Vleuten – de Meern zijn ruim 130 van deze percelen snippergroen. Daarom start deze wijk met de verkoop van de percelen snippergroen aan de huidige huurders. Zij hebben hierover een brief ontvangen met het aanbod van de gemeente. Meer informatie over de verkoop van openbaar groen wat grenst aan uw tuin of huis vindt u op: Verkoop snippergroen


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.