Leidsche Rijntunnel tijdelijk afgesloten wegens ongeluk

Wegens een ongeluk in de Leidsche Rijntunnel is deze tijdelijk afgesloten. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag rond 13:30 uur waarbij drie auto’s en een vrachtwagen betrokken waren. De Rijkswaterstaat besloot vervolgens de Leidsche Rijntunnel af te sluiten. De hulpdiensten werden opgeroepen en hebben de weg vrijgemaakt. De A2 richting Den Bosch zou volgens de Verkeersinformatiedienst tot zeker 15.45 uur dicht blijven. Ook de parallelbaan was enige tijd afgesloten om hulpdiensten de ruimte te bieden maar die tunnel is inmiddels wel weer geopend.

Rond 14:45 uur stond er vanaf Breukelen 6 kilometer stilstaand verkeer. Van de slachtoffers zijn twee mensen naar het ziekenhuis gebracht met nekklachten, andere slachtoffers zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel.

Lees ok:
Ongeluk meerdere voertuigen in Leidsche Rijn tunnel

8 gedachten over “Leidsche Rijntunnel tijdelijk afgesloten wegens ongeluk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven