Draagt u jongeren van JoU een warm hart toe? Stem dan nu

Stichting Jongerenwerk Vleuten – De Meern doet mee aan Help Nederland vooruit, dus draagt u tieners en jongeren van JoU een warm hart toe? Stem dan nu bij ING Help Nederland vooruit. U stem uitbrengen kan op deze website en zoek op postcode 3512 JT Utrecht.

Deze zetten zich in voor de wijk, een onderdeel van JoU werkwijze waardoor een klein stukje Nederland vooruit wordt geholpen. Het begint met persoonlijke aandacht , iets doen voor een ander ( participatie) en dan in een teambuilding activiteit ( perspectief). Deze teambuilding activiteiten kunnen mogelijk gemaakt worden met de donatie van ING.

Mocht u op JoU Jongerenwerk stemmen, bedankt ook namens de tieners en jongeren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven