Nieuw Magazine ‘Lekker wonen in Leidsche Rijn Centrum’

In 2025 zal Leidsche Rijn 100.000 inwoners gaan tellen. Dat is te vergelijken met een stad zo groot als Delft of Leeuwarden. Hier bevindt zich een nieuw stadsdeel, Leidsche Rijn Centrum. Een uniek centrum met gezellige pleinen, een stedelijk straatbeeld en zintuigprikkelende winkels dat over twee jaar voor veel levendigheid zal zorgen.

Interview Kees Geldof

In het magazine is ook een interview te lezen met de verantwoordelijke Utrechtse wethouder Kees Geldof. ‘Leidsche Rijn Centrum wordt ‘The Best Of Both Worlds’, zo zegt de wethouder. ‘Je zit overal dichtbij. De oude binnenstad, de nieuwe stad. Maar, ook dicht bij de natuur. Het Groene Hart ligt om de hoek.’ Geldof zet zich graag in voor dit stuk Leidsche Rijn en is erg te spreken over de betrokken bewoners. We maken Utrecht samen met de bewoners.

Magazine Lekker wonen in Leidsche Rijn Centrum

Nieuw Magazine

Wil je een impressie krijgen van de toekomstige binnenstad? Houd dan zeker de komende week je brievenbus in de gaten. Dinsdag 8 en woensdag 9 maart zal namelijk ‘Het Lekker Wonen Magazine’ huis aan huis worden verspreid. Ook al is het gebied tussen CineMec, de Grauwaartsingel en Leidsche Rijn Station op dit moment nog een enorme bouwput, je krijgt door dit magazine meer informatie en een beeld over de ontwikkelingen van het stadshart die er gaan komen. Zo lees je verhalen van de gerenommeerde architecten, zie je het moderne woningaanbod en maak je kennis met het nieuwe winkelen in de ‘Smart City’. Leuk om te weten is dat op de vernieuwde website van Leidsche Rijn Centrum al wat impressies gedeeld worden van de woningen aan de boulevards en promenades.

Het magazine is ook te verkrijgen bij het verkoopkantoor en Brasserie Grauwaart, de pionier van de nieuwe ondernemers met uitzicht op de stad in wording.

Een elektronische versie van het magazine komt uiteraard op de website www.leidscherijncentrum.nl te staan.

1 gedachte over “Nieuw Magazine ‘Lekker wonen in Leidsche Rijn Centrum’”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.