Sensational benefietfeest in Anafora Parkrestaurant

Op 9 april is het weer zover! Dan is de nieuwe editie van Sensational bij Anafora in het Máximapark Utrecht Leidsche Rijn.
Het jaarlijkse benefietfeest, georganiseerd door de maatschappelijk betrokken serviceclub Ladies’ Circle 60, levert een avondvullend programma.

Ladies Circle de HaarDe jaarlijkse Sensational themafeesten van LC60 De Haar zijn inmiddels een begrip in de regio Leidsche Rijn en omstreken. Alle opbrengsten gaan volledig naar een goed doel. Dit jaar is dat stichting Ruby and Rose die strijdt tegen vrouwenkanker. Vorig jaar werd door de ruim 350 bezoekers en sponsoren gezamenlijk 12.000 euro opgehaald voor Stichting De Jonge Weduwe op Sensational Blue en dit jaar is dat bedrag door sponsoropbrengsten voor Ruby and Rose overtroffen.

Ruby and Rose
De naam klinkt fris, hip en vrouwelijk. Het feit is, dat het over kanker gaat die alleen vrouwen treft. Ruby and Rose zamelt geld in voor onderzoek naar specifieke ‘vrouwenkankers’, maar ook voor leuke activiteiten en evenementen om samen met alle vrouwen het leven te vieren. Jaarlijks sterven veertienhonderd vrouwen door kankers die alleen vrouwen treffen, waarvan baarmoederhals-kanker en eierstokkanker de bekendste zijn. Ruby and Rose lost dat niet op, maar er is genoeg te winnen.

Thema-avond
Het feest duurt van 20.30 uur tot 01.00 uur.
Dit jaar is het thema Glow en de dresscode ‘A touch of white with black light’.
De lichtshow en de muziek wordt verzorgt door: DJ White Vision. Ook is er een spetterend optreden van de professionele showdansers van Saskia’s Dansschool uit Harmelen.

Kaarten bestellen
De kaartverkoop loopt via Ladies Circle 60 De Haar en kosten 22.50 euro per kaart. Ook kun je bij het bestellen van de kaarten loten kopen waarbij je kans maakt op een reischeque ter waarde van €1.000,-.

Sponsoren
Sensational Glow wordt mede mogelijk gemaakt door:
AH Vleuterweide, Albelli, Altrick, Auto Muntstad, Beumer Garantiemakelaars, Castellum Café, Hurricane, Tandartspraktijk Kees van Beekum, Keystone, Koedam tegels, Aannemersbedrijf Kwakkenbos, Leitz, Meijst Juweliers, Notaris Hagen, Personal Touch Travel, Primera, ScS Security, Verder Vleuten, Van Vliet Groenvoorziening, De Vormgevers & White Vision en de Vrienden van Sensational: Autobedrijf ter Horst, Bart Vink& Partners, Boekhandel Kees Visscher, Bright Contact, Cats Grime, EDN Solutions, Fotostudio Jan & Olaf, Goedkoop een BV oprichten,Keurslager Rhodenburger, Kolfschoten Advocatuur, MC Meubelen, Mediq, Saskia’s Dansschool, Schoenmaker Rob Roy, Vallen Living, Van Soest Adviseurs & Yasmin Palace.

8 gedachten over “Sensational benefietfeest in Anafora Parkrestaurant”

  1. Hebben jullie al kaarten??Astrid Vendrig, Kees oskam Annet Van de Water Erik Van de Water, Miranda Stekelenburg, ed Stekelenburg Patricia Hoogstraten, Paul Hoogstraten Yvonne Siemons

    1. Ja klopt maar dacht dat jij einde avond nog zou komen. Maar Paul Hoogstraten en Ed moeten dan wel ff kaarten kopen op de site van LC de Haar. Het gaat weer snel nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].