Zaterdag 19 maart Landelijke Opschoondag 2016!

Door het hele land worden door diverse initiatiefnemers zaterdag 19 maart leuke acties gehouden tijdens de Landelijke Opschoondag 2016. Je kunt op deze manier een steentje bij dragen aan het schoonmaken van je eigen buurt of straat. TevensĀ een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten in je buurt!

Op de site van Nederland Schoon kun je je aanmelden als je zelf een actie wilt opzetten in de buurt. Via deze website kun je ook alle materialen bestellen die je nodig hebt voor hiervoor.

Landelijke opschoondagOok in onze eigen omgeving vind zo’n opruimactie plaats. In Vleuten wordt voor de 3e keer door Marjolijn Vendrig samen met Welwonend Makelaardij en restaurant ‘De Brouwerij een actie georganiseerd. In twee uur tijd gaan ze daar met een flinke groep vrijwilligers het dorp netjes maken. Je kunt je voor deze actie nog steeds aanmelden!

Er is een warm onthaal met koffie en limonade om 10.45 bij de Smalle Themaat 24a. Hier ontvang je van de organisatie alle benodigde materialen om mee aan de slag te gaan. Na afloop van al het werk kun je lekker bijkomen met een heerlijk broodje of frietje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].