Doe mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Op 11 en 12 maart 2016 steken vele maatschappelijk betrokken Leidsche Rijners de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Ruim 300.000 Nederlanders zijn dit jaar actief bij meer dan 8.400 klussen in heel Nederland. Ook in Leidsche Rijn wil NLdoet mensen stimuleren om een dag(deel) bij te dragen en te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Klik voor vergroting

Meedoen is eenvoudig. Je meldt jezelf aan op de site en zoekt welke klus je wilt doen in de buurt. Zo kan je bijvoorbeeld een schoolgebouw schilderen, een oudere een leuke middag te bezorgen of plantenbakken maken.
Als straat, team of bedrijf een dag(deel) gezellig de handen uit de mouwen steken? Dat kan ook!
Grote klussen als een dierenweide opfrissen, een schoolplein opknappen of het Maximapark mooier maken, vind je ook op de site van NLdoet. Klus zoeken kan hier!NLdoet koningin

Alle stichtingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties in Leidsche Rijn die draaien op vrijwillige inzet kunnen zich aanmelden bij NLdoet én nieuwe vrijwilligers werven.

Dit is uw kans om een grote klus te klaren. Klus aanmelden kan hier!

 

2 gedachten over “Doe mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].