Open dag bij tennisvereniging PVDV 20 maart

Op zondag 20 maart van 13.00 tot 17.00 organiseert tennisvereniging PVDV een kennismakingsdag voor nieuwe leden. Uniek van deze tennisvereniging is dat je altijd droog kunt spelen het hele jaar door, omdat ze over een vaste overkapping beschikken.

Of je nu beginner bent of tennis na jaren weer wilt oppakken, jong of oud, iedereen is welkom tijdens de open dagen. Maak kennis met de sport door mee te doen aan gratis tennisclinics, volg een tennisles of sla een balletje met andere deelnemers.

flyer open dag tennisvereniging pvdv

Organisator Rob van Rietschoten hoopt op een hoge opkomst. ´De kennismakingsdagen zijn de ideale manier om te kijken of tennis wat voor je is. Kom gezellig langs om een balletje te slaan en sfeer te proeven!´

Speciaal voor deelnemers aan deze kenningsmakingsdag is er een mooie aanbieding: een maand gratis tennissen bij PVDV! Daarna kun je besluiten om wel of niet lid te worden. Daarnaast is er een introductieaanbod voor nieuwe leden die tennislessen willen volgen: 8 tennislessen voor € 45,-!

Wil je gratis meedoen aan de kennismakingsdag van PVDV? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Of bel naar Rob van Rietschoten: 06-23824294.
Tennisclub PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, 3454, De Meern

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven