HAFF 2016 in CineMec Leidsche Rijn

Het officiële openingsprogramma van het Holland Animation Film Festival (HAFF), het grootste animatiefilmfestival van Nederland, is bekend en vindt plaats op woensdag 16 maart in bioscoop CineMec.

Het HAFF heeft uit meer dan 450 films negen korte films voor de openingsavond geselecteerd, waaronder de verrassende poppenanimatie en BAFTA-winnaar Edmond van de Nederlandse regisseur Nina Gantz en de wereldpremières Before Love van Igor Kovalyov (Rusland) en Ticking Away van Michael Sewnarain (NL).

haff

Voor het eerst dit jaar is de opening van het HAFF ook toegankelijk voor publiek en tijdens de opening is er een doorsnee uit het festivalaanbod voor het publiek gemaakt. Bijzonder is dat een groot aantal makers aanwezig zijn bij de officiële opening.

De avond start om 20.30 uur en het belooft een wervelende avond te worden met wereldpremières, bekroonde makers en prijswinnende films. Voorafgaand aan de vertoning van de negen korte films wordt de Vakprijs voor Nederlandse animatie uitgereikt en worden de nominaties bekendgemaakt voor de Grand Prix voor Nederlandse animatie.

Voor meer informatie over de inhoud van de avond en tickets a 12,50 euro, kijk bij Cinemec

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven