Pasen in Castellum Hoge Woerd

Met Pasen is er een compleet programma in en om Castellum Hoge Woerd. Je kunt vogelavonturen beleven voor jong en oud van vrijdag 25 maart t/m maandag 28 maart. Van ei tot postduif, paradijsvogel en kroeskoppelikaan. Alle vogels vliegen voorbij in het Museum, bij Podium en het CastellumCafé.

pasen hoge woerd

Het Paasprogramma in vogelvlucht
De Vrijstaat presenteert de familievoorstelling Stormvogels (8+) in Podium Hoge Woerd en neemt het publiek mee naar de wereld van Kraai, Duif en Mus in een opvangtehuis voor dakloze vogels.
Bewonder het werk van houtkunstenaar Dave Harmsworth, maak je eigen vogelnest, zwaai 500 postduiven uit als ze voor het eerst dit jaar op reis gaan en doe mee met de vliegworkshops van Steede Hoge Woerd.
Leer alles over vogels in de Romeinse tijd bij Pax Romana en ontdek hoe de kroeskoppelikaan eruit zag bij Museum Hoge Woerd. Geniet van een heerlijke paasbrunch in het CastellumCafé en vergeet niet om hier je eigen eieren te zoeken!

Bekijk het volledige Paasprogramma, inclusief data, tijden en toegangsprijzen op castellumhogewoerd.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.