14 030 Het nieuwe telefoonnummer van de gemeente

Heb je als inwoner van Leidsche Rijn vragen aan de gemeente? Vanaf heden kan je deze stellen via een nieuw te bereiken telefoonnummer: 14 030.

Het nieuwe nummer is makkelijk te onthouden. Je hoeft namelijk geen netnummer te draaien, zelfs als je mobiel belt. Voor 14 030 geldt een standaard lokaal tarief. Alle gemeenten in het land maken gebruik van het 14 + netnummer. Het oude nummer 030-2860000 blijft ook gewoon in gebruik.

14030 nieuw nummer

Openingstijden Burgerzaken
Naast het nieuwe nummer, verruimt de gemeente vanaf heden de openingstijden van de balie Burgerzaken. Deze is voortaan dagelijks vanaf 8.00 uur tot 18.00 uur geopend. Dat is een uur eerder en een uur langer. Op donderdag is burgerzaken om 13.00 uur geopend. Op dinsdag en donderdag is de balie wel langer open tot 20.00 uur.
Deze verruiming is bedoeld voor mensen die voor of na het werk zaken willen regelen, zoals het aanvragen en ophalen van hun paspoort. De nieuwe openingstijden zijn voorlopig voor een jaar. Dan gaat de gemeente bekijken of er veel gebruik van wordt gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].