Kijkje nemen in een crematorium?

Op zaterdag 19 maart nodigt het nieuwe crematorium & uitvaartcentrum in Leidsche Rijn alle bewoners uit om een kijkje te nemen in het complex. Van 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen Crematorium Domstede bezichtigen. Als je lid bent van coöperatie DELA, ben je eerder welkom. Het programma is dan tussen 10.00 en 12.00 uur.

Tijdens deze open dag zijn alle ruimtes toegankelijk. Zo is er een mogelijkheid om de verzorgingsruimte en de ovenruimte te bezoeken. Deze locatie tegenover The Wall heeft een unieke mogelijkheid om tijdens de uitvaart tot het laatste moment de regie zelf in handen te hebben. Een afstandsbediening die de oven bedient draagt daarbij aan mee.
Familieleden of andere dierbaren van de overledene kunnen daarmee in de ovenruimte zelf de eigenlijke crematie starten.

Dela crematorium

De locatiemanager, Daniël Dijkgat, en zijn medewerkers staan deze dag klaar om uw vragen te beantwoorden. Het adres: Proostwetering 8, Utrecht. Parkeren kan bij het complex, maar mocht deze vol zijn parkeer dan bij de parkeergarage The Wall. Hier is parkeren de eerste twee uur gratis.

Voor verdere informatie, kijk op: website Dela
Of bel Marie-Louise van der Weiden: 06-53545514

6 gedachten over “Kijkje nemen in een crematorium?”

  1. Ik mag al om 10.00 😉 ben klant bij de Dela. Ben ook wel nieuwsgierig maar vind het ook wel een beetje eng. Heb het niet zo op crematoria. Ik ben bang dat ik ga huilen want er hangt altijd zo’n beklemmende sfeer in dit soort instanties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven