10 jarig bestaan Brede School Het Zand

Ter ere van het 10 jarig bestaan van het pand van Brede School Het Zand worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo zal de jaarlijkse Dag van Natuur en Cultuur, op woensdag 25 mei 2016, ook in het teken staan van ‘Sporen in Het Zand’. De middag wordt feestelijk gevuld met muzikale en theatrale optredens, workshops zandsculpturen maken en wol vilten.

Dag van Natuur en Cultuur op Brede school het Zand

Ook wordt er een fotowedstrijd georganiseerd, met als thema ‘Sporen in Het Zand’.
De foto’s worden online getoond in een Picasa webalbum op de site van Cultuur19 en tentoongesteld op de Brede School. Op woensdag 25 mei wordt de foto met de beste verbeelding van het thema door het publiek gekozen. De winnende foto krijgt, naast eeuwige roem, een mooie ingelijste afdruk.

Voor meer informatie, de link naar Picasa webalbum en een inschrijfformulier kun je terecht op de site van Brede School het Zand. Meedoen kan door vóór dinsdag 17 mei 2016.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven