Morgen laatste voorbereidingen voor komst koningin Máxima in Vleuten

De voorbereidingen voor de komst van koningin Máxima zijn in volle gang. De Twaalfruiter, de grootste basisschool van Nederland met 1350 leerlingen, is druk bezig om de erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, te ontvangen.

Voorafgaand aan een grondige screening van het gebouw en een bezoek van de organisatoren, kreeg de school in februari te horen dat de koningin de school zal komen bezoeken. Uiteraard moest wij het bezoek stil houden, laat schooldirecteur Jos de Vries tegenover VAR weten.

Laatste voorbereidingen
Maandagochtend 14 maart om 06:00 uur beginnen de laatste voorbereidingen. Vanaf 10:00 uur verzamelen alle 1350 kinderen zich, waaronder ook de 550 kinderen van locatie Boomgaarden. De politie zal hen begeleiden naar de hoofdlocatie aan de Kweektuinlaan. De ouders en belangstellende dienen zich buiten de hekken op te stellen.
De koningin zal een proefles geven in een van te voren uitgezocht klaslokaal vanwege veiligheidsoverwegingen.

De kinderen maar ook zeker de ouders waren dol enthousiast toen ze het nieuws kregen te horen dat er hoog bezoek zal langs komen.

Lees ook:
Koningin Máxima komt naar basisschool De Twaalfruiter in Vleuten

14 gedachten over “Morgen laatste voorbereidingen voor komst koningin Máxima in Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven