Video: Geslaagde NLdoet klusdag bij Kasteeltuin Nijevelt in De Meern

Zaterdag 12 maart was de NLdoet klusdag bij Kasteeltuin Nijevelt. Op de kasteeltuin stonden vrijwilligers klaar om bessen, bramen, frambozen en kruisbessen te planten. Er was nog alleen een moestuin en om het aanbod van fruit en de diversiteit van werkzaamheden uit te breiden gingen de vrijwilligers kleinfruit planten.

Het was zaterdag een mooie zonnige dag voor de vrijwilligers. Er werd hard gewerkt, maar er was ook tijd voor gezelligheid. Zo werd een grote pan groentensoep in de buitenlucht gekookt en stond een lunch met elkaar gepland. Na afloop werd einde dag met elkaar geproost op het harde werk tijdens de borrel. Het was een mooie en geslaagde Nadoet klusdag bij Kasteeltuin Nijevelt. Bekijk de video!

Wist je dat Regio Leidsche Rijn ook een YouTube kanaal heeft? Volg ons op www.youtube.com/regioleidscherijn de hoogte te blijven!

Lees ook:
Kom zaterdag helpen bij Kasteeltuin Nijevelt tijdens NLDoet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.