Aanrijding auto fietser op parkzichtlaan

Gisteren heeft zich een ongeluk voorgedaan op de Parkzichtlaan ter hoogte van de Crouweldijk in Leidsche Rijn. Het ongeluk gebeurde nabij sportpark de Paperclip, waarbij een fietser door een auto werd aangereden. Het is onduidelijk hoeveel letsel de fietser aan het ongeluk overhield. Het is niet de eerste keer dat een fietser op de Parkzichtlaan is aangereden.

15 gedachten over “Aanrijding auto fietser op parkzichtlaan”

    1. Tweet van de buurvrouw Esther de Hekhaalt het nieuws. De #gemeenteutrecht is van goede wil, maar het duurt allemaal erg lang. Dit stond al op de agenda in het wijkactieprogramma 2014 !! (En de jaren daarvoor hebben we door schade en schande al geleerd waarom dit punt aandacht vraagt. @gemeenteutrecht

    2. Tweet van de buurvrouw Esther de Hekhaalt het nieuws. De #gemeenteutrecht is van goede wil, maar het duurt allemaal erg lang. Dit stond al op de agenda in het wijkactieprogramma 2014 !! (En de jaren daarvoor hebben we door schade en schande al geleerd waarom dit punt aandacht vraagt. @gemeenteutrecht

    3. Tweet van de buurvrouw Esther de Hekhaalt het nieuws. De #gemeenteutrecht is van goede wil, maar het duurt allemaal erg lang. Dit stond al op de agenda in het wijkactieprogramma 2014 !! (En de jaren daarvoor hebben we door schade en schande al geleerd waarom dit punt aandacht vraagt. @gemeenteutrecht

  1. Ik fiets daar bijna iedere dag. Oversteken daar doe ik met gevaar voor eigen leven.Wanneer wordt hier eindelijk iets aangedaan. Automobilisten denken ik ben groot en jullie zijn klein. Maar zo werkt dat niet. Op deze kruising hebben automobilisten geen VOORRANG ze nemen gewoon VOORRANG.
    Gr.Marijke Bleiburgh.

  2. Ik heb de gewonde fietser zien liggen en wens hem beterschap! Ik verbaas mijn er ook dagelijks over dat de automobilisten hier met nog steeds als het even kan met 50 km overheen denderen….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.