Politie onderzoek naar lugubere tip over nachtelijk gegraaf in park

Oplettende bewoner tipt politie over dat er “iets” begraven werd in het park.

Politie Vleuten-De Meern kreeg van een bewoner te horen dat er in het donker in het park werd gegraven maar ving daarbij ook de woorden “dag meisje” op, waarop hij of zij besloot het zekere voor het onzekere te nemen en contact op te nemen met de politie.


Advertentie:

Agenten gingen op onderzoek uit en troffen daar een graf(je) aan. Na onderzoek bleek het gelukkig te gaan om een dood muisje in een doosje. De tipgever zal het vast niet goed hebben verstaan en “dag meisje” in plaats van “dag muisje” hebben gehoord.

De wijkagent laat weten liever te veel dan te weinig meldingen binnen te krijgen.

1 reactie op “Politie onderzoek naar lugubere tip over nachtelijk gegraaf in park”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *