Vanavond ADHDcafé Leidsche Rijn bij BlendUt

Na het eerste succesvolle ADHDcafé Leidsche Rijn, komt er een vervolg op donderdag 17 maart. De initiatiefnemers zijn Karen de Nooijer en Evalien van’t Veen. Zij zijn gestart met het organiseren van een aantal bijeenkomsten in 2016.

Het ADHDcafé Leidsche Rijn is een plek voor iedereen met AD(H)D, maar ook voor familie en vrienden van mensen met AD(H)D om ervaringen en tips uit te wisselen. Van elkaars verhalen kunnen we leren en er herkenning bij vinden. Naast het delen van informatie is er de mogelijkheid folders en boeken te bekijken. Heb jij iets neem, dit dan ook gerust mee om met elkaar te delen.


Advertentie:

Deze editie is er een inleiding van het Buurtteam Leidsche Rijn door Nicolet van Koppen (medewerker Sociaal) en Celia Gramser (gezinswerker Jeugd en Gezin en tevens ADHD-Coach) over de werkwijze van de buurtteams in onze wijken en hoe eventueel het Buurtteam jou en je gezin kan helpen bij de ADHD.
Daarna wordt er in groepjes verder gewerkt. Herkenning, begrip, het uitwisselen van ervaringen en het creatief meedenken met elkaar is ondersteunend.

Locatie: BledUt Terwijde
Inloop: 19.30
Start: 19.45
Afsluiting: 21.30
Aanmelden en vragen: graag voor 17 maart naar info@ochtendmanager.nl
Het is gratis, maar kleine bijdrage van €1,50 (voor de huur van locatie) is erg fijn. Verder zijn de consumpties wel voor je eigen rekening.

De organisatie is ook nog op zoek naar 1 of 2 organisatoren, die AD[H]D hebben of zich op andere wijze bij mensen met AD(H)D betrokken voelen om het mee te organiseren of om het afwisselend te doen. Meldt het ook gerust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *