Toerisme Utrecht heeft aandacht voor Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Vele mooie plekken in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern worden opgenomen in het reclamemateriaal van Toerisme Utrecht. In de brief die maandag aan college en gemeenteraad is verstuurd spreekt men over de toeristische kansen die Leidsche Rijn biedt.

Utrecht maakt een grote sprong in economisch, toeristisch en cultureel opzicht, die duidelijk voelbaar is in Leidsche Rijn. Toerisme Utrecht wil hierbij specifieke bestemmingen promoten in onze regio, zoals Castellum Hoge Woerd.

In de brief staat dat de diversiteit, de hoeveelheid en de kwaliteit van het aanbod in regio Leidsche Rijn, exceptioneel goed is. Het beeld van ‘de andere kant van de gele brug’ is bij velen anders en daar gaan zij wat aan doen. Het blijkt dat Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern relevant is voor de regionale, nationale en zelfs internationale toeristische markt en wordt daarom meegenomen in de reguliere middelen, zoals de folders en websites van Toerisme Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.