De Beste Supermarkt van Nederland staat in Vleuterweide

De Albert Heijn in Winkelcentrum Vleuterweide is dit weekend uitgeroepen tot Supermarkt van het Jaar 2015-2016. Van de 166 Supermarkten die meededen blonk Albert Heijn uit op alle belangrijke onderdelen van dé perfecte supermarkt.

AH finale 2016


Advertentie:

Na een lange supermarktwedstrijd plaatste uiteindelijk acht buurtsupermarketen en een en twintig supermarkten zich voor de finale. Nr. 1 dus Vleuterweide en Jumbo Foodmarkt Breda tweede. Plus van Reijen, vorig jaar eerste, eindigde als derde.

Mischa Verzuu, de supermarktmanager, ontving de beker met zijn personeel tijdens het geweldige finalefeest in Central Studios in Utrecht. Het juryrapport was niet misselijk. ‘De winkel staat voor dynamiek, commercialiteit en lokale betrokkenheid.’ Alle medewerkers waren uitgenodigd om dit feest bij te wonen. Logisch ook. ‘Het personeel van Vleuterweide werkt met passie, dat je tot in je tenen voelt,’ aldus het juryrapport.

Het filmpje van de prijsuitreiking:

4 reacties op “De Beste Supermarkt van Nederland staat in Vleuterweide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.