Drie aanhoudingen ivm verstopte montagesleutel in schoen en bezit inbrekerswerktuigen

Bij een controle heeft de politie 3 mannen aangehouden die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen.

Tijdens een nachtelijke controle liepen drie inzittende van een personenauto tegen de lamp toen zij zich vanaf de Utrechtse Heuvelrug aan de controle wilde onttrekken. Uiteindelijk kon men de verdachten, die bekend zijn bij de politie, in Vleuten om 00:45 uur worden aanhouden.

Verstopt in schoen
De politie trof in de auto inbrekerswerktuigen aan. Toen de mannen uit de auto kwamen viel het de politie op dat één van de inzittende raar liep en leek wat in zijn schoen verstopt te hebben. Bij nader onderzoek bleek dat in de schoen een demontagesleutel, geschikt voor het demonteren van navigatieapparatuur, verstopt zat.

1 gedachte over “Drie aanhoudingen ivm verstopte montagesleutel in schoen en bezit inbrekerswerktuigen”

  1. Jeetje, wat is Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn echt crimineel geworden. Ik kan mij nog goed herinneren, dat wij 10 jaar geleden totaal geen overlast hadden van inbraken, auto diefstallen, overvallen enz. Nu is dat helaas anders…

    Ik mis het ouwe Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn… waar je gewoon overdag je auto gewoon open kon laten staan.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven