Politie vlag

Getuigenoproep na woningoverval Dennewitjeshof in Leidsche Rijn ’t Zand

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van een woningoverval in de vroege ochtend van vrijdag 25 maart op de Dennewitjeshof in Leidsche Rijn waarbij twee daders onder bedreiging geprobeerd geld buit te maken. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond.

De bewoners schrokken, ergens tussen 04:30 en 05:00 uur, wakker door vier onbekende mannen die hun woning binnen waren binnengedrongen. De overvallers bedreigden de bewoners en wilden geld zien. De daders gingen er uiteindelijk zonder buit op twee scooter er vandoor, waarvan vermoedelijk één op een rode scooter. Ze reden richting de Tweede Westerparklaan, via het Johanniterpad en de Johanniterweg naar een nabijgelegen school.

De politie is op zoek naar personen die van deze woningoverval getuigen zijn geweest of misschien voorafgaand aan de overval een verdachte situatie hebben gezien in de omgeving. Bent u getuige van deze woningoverval of weet u meer over de (verdere) vluchtroute en/of de daders neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

14 gedachten over “Getuigenoproep na woningoverval Dennewitjeshof in Leidsche Rijn ’t Zand”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].